Včeraj, okrog 18.20 ure je na avtocesti A5 iz smeri M. Sobote v smeri Maribora pred izvozom za Vučjo vas prišlo do požara na osebnem avtomobilu znamke Renault, zaradi tehnične napake. Nastalo je za okrog 1.100 evrov škode.
Včeraj, ob 4.45 uri sta policista Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota pri kontroli avtocestnega počivališča M. Sobota – jug pri prečrpavanju goriva iz tovornega vozila opazila dve osebi. Tatvino goriva iz tovornega vozila je izvršil 46-letni državljan Romunije, ki je prečrpal okrog 200 litrov goriva v rezervoar svojega tovornega vozila. Storilec je bil pri dejanju prijet. V neposredni bližini kraja kaznivega dejanja pa je bilo parkirano drugo tovorno vozilo, 33-letnega državljana Romunije, kateri pa je tekom noči izvršil tatvino goriva na območju PU Ljubljana. Kaznivo dejanje je videla občanka.
 
Osumljenima državljanoma Romunije bila odvzeta prostost in po zbranih obvestilih bo zoper osumljena podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja tatvine po II. odstavku 204. člena KZ-1.

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo