Murska Sobota, 12. februar 2021 – Dijake zaključnih letnikov pred zaključkom srednješolskega šolanja čaka še ena pomembna prelomnica – izbira študijske smeri.

Da bi si dijaki olajšali vpis na fakulteto, Klub prekmurskih študentov ponovno pripravlja dogodek Bodoči bruc; predstavitev študijskih smeri, na katerem bodo bodoči bruci ob pogovoru s starejšimi študenti dobili napotke in odgovore na vsa vprašanja, ki se jim porajajo. Letos bo dogodek prvič potekal na daljavo. Odvijal se bo v petek, 19. februarja 2021, na Zoomu s pričetkom ob 17. uri

V sklopu dogodka bodo organizatorji najprej pripravili kratko predstavitev vseh študijskih smeri in študentskega življenja ter odgovorili na vprašanja, kot so: »Ali je boljše živeti v študentskem domu ali v zasebnem stanovanju?, Kako koristiti študentsko prehrano?, Ali je študij težji od mature?, Kako se učiti?, Kje se vključiti v športne dejavnosti?, Kako uporabljati javni prevoz?«. Nato sledi še sproščen klepet s študenti z različnih študijskih smeri. Za posamezne študijske smeri se bodo znotraj Zooma vzpostavile ločene sobe, glede na prijave in povpraševanja pa bodo v posameznih sobah združene podobne smeri. Med sobami bodo dijaki lahko prosto prehajali, tako da bodo lahko pridobili informacije o več smereh. Za lažjo zagotovitev študentov vseh želenih študijskih smeri je potrebno izpolniti sledeči OBRAZEC. Prijava je možna do vključno 16. februarja do polnoči.

Vabljeni dijaki, maturantje, bodoči študenti in vsi, ki želite pridobiti informacije o vpisu na študij iz prve roke.

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo