Klub prekmurskih študentov vas že tradicionalno spodbuja, da se prijavite na Fit-Vadbo pod vodstvom licenciranega inštruktorja Roberta Kocena. Vadbe bodo potekale trikrat tedensko, ob ponedeljkih, sredah in petkih med 31. avgustom in 25. septembrom s pričetkom ob 18.30 na zelenici za Ekonomsko šolo v Murski Soboti. V primeru dežja bodo vadbe potekale v zaprtih prostorih, organizatorji pa bodo udeležencem to pravočasno sporočili.

Idejni osnutek projekta Trgovski center Murska Sobota

Murska Sobota, 21. julij 2020 – Mercator je predstavil predviden potek gradnje novega trgovskega centra v Murski Soboti, ki ga načrtuje med Ulico arhitekta Novaka, Slovensko, Slomškovo ter Gregorčičevo ulico. Mercator je že v fazi projektiranja, predvidoma jeseni pa bo stekel postopek pridobivanja gradbenega dovoljenja. Mercator bo projekt predstavil potencialnim investitorjem, ki bodo zgradili celoten kompleks, Mercator pa bi trgovski del dolgoročno najel. Prvi potencialni investitorji so že izrazili interes. Murska Sobota bo tako pridobila nov moderen trgovski center, ki bo uredil ta del mesta. Rok izgradnje bo odvisen od postopkov pridobivanja gradbenega dovoljenja in interesa investitorjev.

 

Murska Sobota, 14. julij 2020 — Jutri, v sredo, 15. julija v Murski Soboti spreminjamo prometni režim na Slovenski ulici. Motorni promet bo do zaključka gradbenih del potekal enosmerno iz Slomškove in Ulice arhitekta Novaka po urejenih površinah Slovenske ulice z izvozom na Zvezno ulico.

Sledite nam


youtube  facebook


Kontaktirajte nas

TV AS Murska Soboota
PRAK d.o.o.
Gregorčičeva ulica 6
SI-9000 Murska Sobota

  02/521 30 30
  02/521 30 31
  

Kje smo

kjesmo